MARAGO CATERING to profesjonaliści w organizacji bankietów i przyjęć do 1500 osób.

Bogate doświadczenie – poparte referencjami – sprawia, że potrafimy sprostać każdym wymaganiom.

Łączymy doświadczenie w organizacji takich przedsięwzięć jak – obsługa gastronomiczna szkoleń i konferencji, pikników firmowych, eventów także dla organizacji samorządowych – z niezbędnym zapleczem logistycznym oraz technicznym.

Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych!

„MARAGO CATERING to ludzie. Kucharze, kelnerzy, barmani, pomoce kuchenne, technologowie żywienia i managerowie. Wszystkich nas łączy chęć tworzenia wyjątkowych i niezapomnianych projektów kulinarnych. Mówimy ‚projektów kulinarnych’ – ponieważ catering to coś więcej niż zapewnienie gastronomicznej obsługi Waszych bankietów, przyjęć czy spotkań integracyjnych. To wielopłaszczyznowe zadania polegające na zapewnieniu nie tylko pysznego jedzenia, ale także zaplecza rozrywkowego, wystroju i… zapanowania nad wszystkim!”

Zespół Marago Catering

Zapoznaj się z naszymi propozycjami!

CATERING WIELKANOCNY

  • SCHAB PIECZONY Z PASZTETEM 8,50
  • SCHAB Z JAJKIEM I BOCZKIEM 8,50
  • SZPARAGI W SZYNCE 8,50
  • TRZY RODZAJE POLĘDWICZEK  8,50
  • ROLADKA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM 8,50
  • INDYK Z BRZOSKWINIĄ  8,50
  • ŁOSOŚ W GALARECIE 12,00

Przerwa kawowa I

  • kawa i herbata b/o
  • woda n/gaz b/o
  • soki owocowe b/o
  • owoce krojone dekoracyjne
  • ciastka bankietowe

cena 20 zł netto / osobę

Przerwa kawowa II

  • kawa i herbata b/o
  • woda n/gaz b/o
  • soki owocowe b/o
  • ciasteczka bankietowe

cena 17 zł netto / osobę

Przerwa kawowa III

  • kawa i herbata b/o
  • woda n/gaz b/o (podana z malinami lub miętą)
  • ciasteczka kruche

cena 13 zł netto / osobę

Lunch w formie bufetów I

Zupy

  • Pyszny krem jarzynowy
  • Żurek staropolski z jajkiem

Danie główne

  • Kruchutkie zrazy wieprzowe po staropolsku w sosie własnym z kaszą gryczaną i sałatką z ogórka kiszonego
  • Gotowana pierś z kurczaka zapiekana w mozzarelli i pomidorach z nutą bazylii, kasza jaglana bukiet gotowanych warzyw
  • Roladka drobiowa z serem topionym i ziołami, ziemniaki duszone z masełkiem, sałatka wiosenna

Desery

  • Serniczek w papilotach
  • Słodka pokusa – panna cotta przekładana galaretką

cena 28 zł zł netto / osobę

Lunch w formie bufetów II

Zupy

  • Barszcz z pasztetem
  • Krem z zielonego groszku z grzankami razowymi

 

Danie główne

  • Duszona karkówka z cebulką i pomidorami podlana białym wytrawnym winem, ziemniaki duszone z masełkiem i koperkiem, surówka meksykańska z fasolą i kukurydzą
  • Grillowana pierś z kurczaka na szpinaku z nutką sosu serowego podana z makaronem razowym
  • Dorsz z warzywami na parze, podany z ryżem parabolicznym, sos jogurtowo-ziołowy
  • Łosoś duszony w sosie pomarańczowym podany z kluskami gnocci i gotowanym brokułem

Deser

  • Pucharek filetowanych owoców
  • Muffina orzechowa w czekoladzie
  • Szarlotka z pieczonych jabłek z nutką cynamonu

cena 35 zł netto / osobę

 

Bankiet wieczorny I

  • Powitanie Gości winem musującym

Przystawki zimne

  • tatar z łososia
  • różyczki z wędzonego łososia na cykorii
  • trzy rodzaje polędwiczek marynowane w ziołach na cieście półfrancuskim
  • deski serów z winogronami
  • pieczona karkówka na zimno z sosami
  • schab ze śliwką
  • schab z morelą
  • koktajl z krewetek
  • mini szaszłyki z mozarellą i pomidorkami koktajlowymi
  • roladka z łososia i soli
  • sałatka grecka
  • sałatka z piersią kaczki
  • sałatka z tuńczykiem
  • sałatka z polędwiczką wieprzową
  • kosze rozmaitości ( pieczywa różnego rodzaju )
  • trzy rodzaje masła ( zwykłe, czosnkowe, pietruszkowe)

Zupy

  • Dip jarzynowy z serem mascarpone
  • Krem porowy z groszkiem ptysiowym

Dania serwowane na ciepło

  • Łosoś grillowany zielonym puree selerowo-ziemniaczanym i wiosenną sałatą
  • Zraziki wołowe w sosie pieczeniowym pyzami na czerwonej kapuście
  • Pierś z kurczaka z pomidorami, szparagami zapiekana z serem, podawana z pieczonymi ziemniakami
  • Gotowany schab faszerowany porem i wędzonym boczkiem z kluseczkami gnocci i gotowanym bukietem warzyw 6
  • Desery
  • Panna cotta z musem malinowym
  • Ciasteczka bankietowe – różne rodzaje
  • Creme brulle
  • Owoce
  • Napoje zimne i gorace
  • kawa i herbata b/o
  • soki różne smaki i woda n/gaz b/o

cena 82 zł brutto / osobę

Menu Cateringowe

 

  • ZUPY
    ROSÓŁ Z MAKARONEM DOMOWYM 6,50
    BARSZCZ CZERWONY Z PASZTETEM 6,50
    KREM PIECZARKOWY 6,50
    ŻUREK Z JAJKIEM 6,50
    GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI 5,50
    KREM BROKUŁOWY 6,50
    KREM SZPARAGOWY 6,50

 

  • NASZE SPECJAŁY:
    ZRAZ WOŁOWY 34,00
    POLĘDWICZKI WP W SOSIE ŚMIETANOWO-GRZYBOWYM 30,00
    ŁOSOŚ W SOSIE ŚMIETANOWO – POROWYM 34,00

 

  • DANIA GŁÓWNE – DRÓB
    KACZKA PIECZONA około 2 kg 105,00
    DEVOLAJ 21,50
    FILET Z GRILLA Z ANANASEM 23,00
    PIERŚ Z KURCZAKA W POTRAWCE 20,00
    UDKA PIECZONE 19,00
    ROLADKI DROBIOWE Z SEREM 2 szt. 22,00
    PANIEROWANY FILET Z KURCZAKA 20,00
    KOPERTA ZE SZPINAKIEM I SEREM 23,50
    SAKWA DROBIOWA Z BROKUŁAMI 23,00
    IMPERIAL Z SZYNKĄ I SEREM 23,00
    ROLADA Z SEREM I PIECZARKAMI 23,00

 

  • DANIA GŁÓWNE – WIEPRZOWINA
    SZYNKA PIECZONA W CAŁOŚCI 44,00zł/kg
    KOTLET SCHABOWY 21,50
    GOLONKA GOTOWANA około 300g 27,50
    SZASZŁYK WIEPRZOWY 21,50
    KARKÓWKA Z GRILLA 23,00
    PIECZEŃ Z KARKÓWKI 21,00

 

  • DANIA GŁÓWNE – RYBY
    ŁOSOŚ Z GRILLA 34,00
    PSTRĄG SMAŻONY W CAŁOŚCI 28,90
    KARP SMAŻONY NA MASEŁKU 19,00
    DORSZ SMAŻONY NA MASEŁKU 26,00

 

  • SAŁATKI I JARZYNKI
    GRECKA 450g 18,50
    Z SEREM I SZYNKĄ 450g 18,50
    ŁOSOSIOWA 450g 21,00
    Z TUŃCZYKA 450g 21,00
    Z KURCZAKIEM GRILOWANYM 450g 18,50
    SAŁATKA JARZYNOWA 100g 6,00
    BUKIET JARZYN NA CIEPŁO 200g 8,00
    MODRA NA CIEPŁO 150g 6,00
    BURACZKI NA ZIMNO 150g 6,00
    KAPUSTA KISZONA GOTOWANA ZASMAŻANA Z BOCZKIEM 150g 7,00

 

  • GARMAŻERKA – MIĘSO (porcja 80g)
    SZPARAGI W SZYNCE 8,50
    SCHAB ZE ŚLIWKĄ 8,50
    SCHAB Z JAJKIEM I BOCZKIEM 8,50
    INDYK Z BRZOSKWINIĄ 8,50
    PIERŚ Z KURCZAKA 8,50
    GALANTYNA DROBIOWA Z MARCHEWKĄ 8,50
    GALANTYNA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM 8,50
    POLĘDWICZKA WIEPRZOWA SZPIKOWANA OLIWKĄ I PAPRYKĄ 8,50
    KURCZAK W BOCZKU Z NADZIENIEM PIECZARKOWO SEROWYM 8,50
    GALARCIK DROBIOWY 8,50
    TRZY RODZAJE POLĘDWICZEK 8,50

 

  • GARMAŻERKA – RYBY porcja 80g
    SOLA ALA ŚLIMACZKI 9,00
    ŁOSOŚ W GALARECIE 12,00
    ŁOSOŚ ROLOWANY Z SOLA 12,00
    ŁOSOŚ ZE SZPINAKIEM 12,00
    PSTRĄG W CAŁOŚCI około 250g 16,90
    DORSZ W GALARECIE 13,00
    VOLUWENTE 5,00
    KULECZKI TWAROGOWE 3szt. 7,00
    TRUSKAWKI NA ŻÓŁTYM SERKU 3szt. 8,00
    TARTINKI NA KRĄŻKU RAZOWYM Z SALAMI 4,50
    KANAPKI NA TOŚCIE 4,50
    KANAPKI DEKORACYJNE 4,50
    SZASZŁYCZKI Z KURCZAKIEM 2szt. 8,00
    SZASZŁYCZKI Z ŁOSOSIEM 2szt. 10,00

 

  • FINGERFOOD:
    POLĘDWICZKA WIEPRZOWA MARYNOWANA W KREMIE BALSAMICO, PODANA NA SAŁACIE 4,90
    POMIDORKI KOKTAJLOWE Z TWAROGIEM 4,90
    VOLUVENTE Z KREMOWYM SERKIEM I ŁOSOSIEM 4,90
    MINI TORTILLA Z KURCZAKIEM LUB ŁOSOSIEM 4,90
    ZIEMNIAK Z SUSZONYM POMIDOREM I TYMIANKIEM 4,90
    MINI SAŁATKA Z KURCZAKIEM I RYŻEM CURRY 4,90
    KOKTAJL Z KREWETEK 4,90
    TERINA 4,90
    CIASTO FRANCUSKIE Z ŁOSOSIEM I SZPINAKIEM 4,90
    SAŁATKA W STYLU GRECKIM 4,90
    MINI TATAR Z ŁOSOSIA Z KAPARAMI NA ŁYŻECZCE 4,90
    VOLUVENTE Z MASEŁKIEM ORAZ RÓŻYCZKĄ ŁOSOSIA WĘDZONEGO 4,90